Dánské telecí maso

35 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
465 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme a po každé straně grilujeme asi 4-5 minut. (Místo grilování můžeme maso dusit).
  • 2
    Vejce rozšleháme s mlékem, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Dáme do vymazané zapékací mísy srazit.
  • 3
    Na teplý talíř položíme maso, na maso vaječnou sedlinu, rajčatový protlak a kousek másla. Každou porci ozdobíme listem hlávkového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.