Datlové čatní
20 min.
Ingredience
- 1hrstPetržel - nať
- 120gramůDatle
- 8kusůFeferony
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaOlej stolní
- 2lžíceCitrony
- 1lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Vypeckované datle namočíme do vody na 1 hodinu.
- 2Datle scedíme a rozetřeme je s nasekanou petrželkou, feferonkami a ostatními přísadami v pastu. Podle potřeby přikápneme olej.
- 3Čatní podáváme k pokrmům z rýže a zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.