Debrecínské kotlety

55 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme a nasolíme. Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme kotlety, podlijeme vodou a necháme pozvolna zakryté dusit, mírně podléváme.
  • 2
    Když je maso skoro měkké přidáme nakrájenou papriku a rajčata a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou debrecínskou klobásu, prohřejeme, dochutíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.