Debrecínské kotlety
55 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové kotlety
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 1kusCibule
- 100gramůKlobása debrecínská
- 100gramůPaprika zelená
- 150gramůRajčata
- 5decilitrůVoda pitná
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme a nasolíme. Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme kotlety, podlijeme vodou a necháme pozvolna zakryté dusit, mírně podléváme.
- 2Když je maso skoro měkké přidáme nakrájenou papriku a rajčata a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou debrecínskou klobásu, prohřejeme, dochutíme a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.