Detoxikační salát s koriandrem a dresinkem z kešu

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1183 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
78 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
17 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme rychlé naložené cibulky – smícháme vinný ocet s kokosovým cukrem, velkou špetkou soli, nahrubo drceným pepřem a cibulí nakrájenou na tenké plátky. Celé to dolijeme horkou vodou – ale té nalijeme jen tolik, aby bylo vše potopené, promícháme a dáme do mikrotenového sáčku, aby se směs zapařila. Necháme takto 10 minut.
  • 2
    Nyní si připravíme kešu dresink: Kešu, nahrubo nasekanou jarní cibulku, koriandr a olivový olej rozmixujeme. Zředíme vodou a dochutíme solí.
  • 3
    Nakonec si připravíme tortillu. Troubu rozehřejeme na 150 °C. Tortillu lehce zastříkneme olejem a pečeme 5 minut.
  • 4
    Kuřecí maso osolíme a opečeme na oleji 3 minuty z každé strany. Dáme je stranou a poté na jejich výpeku opečeme na kostičky nakrájenou cuketku.
  • 5
    Až kuřecí maso vychládne, nakrájíme ho na kostičky, smícháme s natrhaným salátem a fazolemi.
  • 6
    Na tortillu postupně navršíme kuřecí směs, cuketu, připravené naložené cibulky, dresink. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.