Dezert z mléčné rýže a kandovaného ovoce

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
124 g
Vláknina
2 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vanilkový lusk rozřízneme a vnitřek vymáčkneme do mléka.
  • 2
    Mléko uvedeme k varu.
  • 3
    Rýži propláchneme studenou vodou a nasypeme do mléka.
  • 4
    Opět uvedeme k varu, vaříme 25 minut.
  • 5
    Uvařenou kaši odstavíme z plotny, vmícháme žloutky a 120g cukru.
  • 6
    Do kaše vmícháme kandované ovoce.
  • 7
    Směs nalijeme do forem a necháme 8 hodin chladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.