Dietní karbanátky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
98 mg
Cukr
119 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle nakrájíme na plátky a zvlhčíme vodou. Omyté maso a párek umeleme spolu se žemlemi. Směs osolíme, okořeníme nasekanými bylinkami, přidáme vejce, trochu mouky a vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky, které urovnáme do pekáče s trochou vody a pečeme. Během pečení karbanátky obracíme, podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme kousek másla.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.