Dietní salát po Indicku

15 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
15 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku zbavíme slupky, opláchneme a společně s paprikou nasekáme na kostičky. Rajčata rozkrojíme na čtyři díly. Mrkev zbavíme slupek a na slzičkovém struhadle důkladně nastrouháme.
  • 2
    Červenou řepu oloupeme a nakrájíme. Vložíme ji do hrnce s vlažnou vodou a uvedeme k bodu varu. Vaříme asi 4 minuty. Salátové listy omyjeme a necháme okapat. Na zálivku smícháme vinný ocet, med, pepř, sůl, chilli omáčku a citronovou šťávu. Do velké mísy úhledně umístíme veškerou zeleninu a zalijeme zálivkou. Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.