Dip s vepřovým a rajčaty
32 min.
Ingredience
- 100gramůVepřové maso mleté
- 1kusRajčata
- 125mililitrůVoda pitná
- 125mililitrůOmáčka rybí
- 1lžíceKoriandr mletý
- 1lžíceCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1kusČesnek
- 0,25šálekChilli paprička
- 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
727 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Chilli papričky máčíme 15 minut v horké vodě. Po usušení je v hmoždíři utřeme se solí, 4 stroužky česneku a na wok pánvi směs smažíme 4 minuty.
- 2Na wok pánvi rozehřejeme olej a smažíme 1 prolisovaný stroužek česneku a chilli pastu. Po 30 vteřinách přidáme vepřové maso a po dalších 30 vteřinách rajče nakrájené na kousky, vodu a opět promícháme. Po odpaření vody přilijeme rybí omáčku, promícháme a přidáme koriandr nasekaný najemno a pokrájenou cibulku.
- 3Dip rozdělíme do misek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.