Dip z jablek a křenu
15 min.
Ingredience
- 1kusJablka
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 500gramůTvaroh tučný
- 2lžíceKřen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 0,5lžičkaCitronová kůra
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
505 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve na hrubém struhadle nastrouháme důkladně omyté a oloupané jablko.
- 2Poté v menší míse smícháme citrónovou šťávu, kůru a připravené jablko. Nakonec smícháme tvaroh, křen, sůl, pepř a jablkovou směs dohromady. Důkladně promíchaný a vychlazený dip ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.