Dip z křenu
10 min.
Ingredience
- 50gramůKřen
- 100mililitrůMléko - podmáslí
- 2lžíceMléko kefírové
- 1lžičkaMed včelí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžičkaPetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
48 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
905 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a najemno nastrouháme křen, petržel omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme.
- 2V míse smícháme podmáslí, kefír, med, nasekanou petržel, nastrouhaný křen, vše důkladně promícháme, nakonec dochutíme solí a pepřem.
- 3Dip nandáme do misek a můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.