Dip z vajec, smetany, jogurtu a zeleniny
30 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůOkurky nakládané
- 120gramůCibule
- 2lžíceKapary
- 80gramůMajonéza
- 200gramůJogurt bílý
- 4lžičkyKřen
- 200gramůŘeřicha
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
423 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme ve vodě vajíčka, ty necháme ve studené vodě vychladnout a oloupeme je.
- 2V míse smícháme majonézu, jogurt, křen, na jemno nakrájené okurky a cibuli s kapary. Směs důkladně promícháme a nakonec přidáme najemno posekanou řeřichu s kousky nakrájeného vajíčka. Podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme ihned, nebo po krátkém vychlazení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.