Dip z vajec, smetany, jogurtu a zeleniny

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
423 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme ve vodě vajíčka, ty necháme ve studené vodě vychladnout a oloupeme je.
  • 2
    V míse smícháme majonézu, jogurt, křen, na jemno nakrájené okurky a cibuli s kapary. Směs důkladně promícháme a nakonec přidáme najemno posekanou řeřichu s kousky nakrájeného vajíčka. Podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme ihned, nebo po krátkém vychlazení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.