Divočák podlitý pivem
100 min.
Ingredience
- 0,5kilogramKančí maso
- 6kusůCibule
- 0,2gramJalovec
- 10kusůNové koření celé
- 10kusůBobkový list
- 0,2gramKmín celý
- 3lžičkySůl
- 1lžičkaPepř citronový
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 0,25gramSádlo vepřové škvařené
- 0,5litrPivo světlé 12% 4,5% obj.
- 3lžičkyPaprika červená
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
5 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Pokrájenou cibuli na sádle zpěníme do zlatova. Přidáme na plátky nakrájené maso, z obou stran zprudka osmahneme. Posypeme červenou paprikou, dáme jalovec, nové koření, bobkový list, kmín, česnek, zalijeme vývarem, hrnec přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu.
- 2Když je maso měkké, zaprášíme moukou, podlijeme pivem a necháme projít varem tak 10-15 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Křehké maso dáme na talíř a na něj naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.