Divoká kachna nadívaná jablky

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
18 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a vykuchanou divokou kachnu omyjeme, osolíme i zevnitř, břišní dutinu naplníme celými oloupanými jablky, vložíme do pekáče, podlijeme troškou vody, přidáme máslo a celý pepř. Zakápneme octem, pekáč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do zlatova. Před koncem pečení přidáme do výpeku rybízové želé, necháme rozpustit a odstavíme.
  • 2
    Kachnu naporcujeme, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.