Divoká kachna pečená s bramborami a brusinkami

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
28 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
533 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kachnu osolíme a vložíme do pekáče. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a slaninu, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě.
  • 2
    Když je maso téměř měkké, přidáme jemně nastrouhanou bramboru, brusinkový kompot, přilijeme pomerančovou šťávu a kachnu dopečeme.
  • 3
    Upečenou kachnu naporcujeme a šťávu přepasírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.