Divoká kachna s játry

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
684 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na nudličky, játra nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme najemno.
  • 2
    Maso s játry usmažíme na oleji společně s cibulí. Poté vmícháme bešamelovou omáčku, smetanu, kmín, pepř, sůl a vše alespoň pět minut povaříme.
  • 3
    Bešamelovou omáčku připravíme z máslové jíšky, do které zašleháme mléko, přidáme nakrájenou cibuli, bobkový list, pepř, sůl a muškátový květ. Omáčku za častého míchání povaříme dvacet minut. Potom omáčku přecedíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.