Dobrá omeleta s ovocem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
27 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku vlijeme mléko, přidáme vejce, krupicový cukr, sůl, nakonec mouku promíchanou s kypřícím práškem. Vše dobře rozkvedláme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, vlijeme 2 naběračky těsta, chvilku smažíme, naskládáme ostružiny a pánev vložíme do horké trouby na 6 - 10 minut, aby se dopekl povrch omelety.
  • 3
    Hotovou omeletu přeložíme na talíř, posypeme moučkovým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.