Domácí bezlepkový chléb

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
904 mg
Cukr
16 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bramboru si klasicky uvaříme ve vodě a poté ji najemno nastrouháme. Do domácí pekárny dáme 240 ml vody, olej, ocet, nastrouhanou uvařenou bramboru, sůl, kmín, mouku a droždí a zapneme Základní program.
  • 2
    Po upečení necháme chléb vychladnout a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 17. 4. 2018
Domácí bezlepkový chléb
Dobrý den, někdo došlo k překlepu. Ve výčtu ingrediencí uvádíte 400 ml vody, v postupu přípravy těsta je však uvedeno 240 ml vody. Co je tedy správně? Odpověď je pro mě důležitá, děkuji za ni. Eva.