Domácí fazolový kotlík
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusCeler řapíkatý
- 100gramůKlobása Chorizo
- 400mililitrůVývar zeleninový
- 420mililitrůFazole
- 1lžičkaOregano sušené
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusKlobása Dunajská
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
32 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce si smícháme nadrobno pokrájenou mrkev, celer, cibuli a chorizo. Na velké pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu i s chorizem pět minut restujeme.
- 2Na pánev přilijeme vývar, fazole, oregano a papriku. Vše vaříme těsně pod bodem varu cca 15 minut. Po čtvrthodině přimícháme obě pokrájené klobásy a vaříme další dvě minuty, aby změkly. Na závěr už jen do směsi přimícháme nasekanou petrželovou nať a ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.