Domácí pařížský salát

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
42 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme hroznové víno, rozpůlíme hrozny a odstraníme jadérka. Žampiony nakrájíme na plátky, sýr na hrubé kostičky. Všechny tři přísady vložíme do mísy a promícháme. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy, opět promícháme. Na závěr do salátu vmícháme majonézu a olivový olej, zamícháme, posypeme čerstvou petrželkou. Můžeme ihned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.