Domácí pizza chléb

125 min.
Evropa

Ingredience

    • 190mililitrůVoda pitná
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžičkaČesnek sušený
    • 1lžičkaOregano sušené
    • 1lžičkaKečup
    • 320gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaDroždí sušené
    • 70gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 70gramůKlobása Dunajská
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu, cukr, sůl, česnek, oregano, kečup, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Těsně před ukončením hnětení přisypeme nastrouhaný sýr a na kolečka nakrájenou klobásu. Domácí pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si po vychladnutí vychutnáme vynikající domácí pizza chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.