Domácí pizza se salámem a zeleninou

64 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Korpus: Z uvedených surovin vymícháme těsto, které rozválíme na tak velký plát, který by pokryl koláčovou formu. Do koláčové formy, kterou jsme vytřeli tukem a vysypali moukou plát těsta urovnáme a pečeme v troubě, vyhřáté na 220°C, asi 12 minut. Takto upečené těsto vyjmeme z trouby, potřeme ho připravenou náplní a pečeme ještě dalších 12 minut. Domácí pizzu podáváme pokrájenou na jednotlivé porce teplou.
  • 2
    Náplň: Česnek utřeme, cibuli nasekáme nadrobno, jednu zelenou papriku, rajčata a bezlepkový salám pokrájíme na malé kousky. V míse smícháme nakrájené suroviny s utřeným česnekem, kečupem, bazalkou, tymiánem a olivovým olejem.
  • 3
    Náplň důkladně promícháme a rozetřeme jí na pizzu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.