Domácí ravioly s hovězí oháňkou

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1035 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou hovězí oháňku zvolna vaříme v osolené vodě, do které jsme přidali 200g kořenové zeleniny a divoké koření.
  • 2
    Z hrubé mouky, vajec a oleje připravíme nudlové těsto, zabalíme je do potravinářské fólie a necháme v lednici nejméně 2 hodiny odležet.
  • 3
    Měkké maso obereme od kostí a nadrobno nakrájíme. Na másle necháme zeskovatět nasekanou šalotku, přidáme očištěnou, najemno nakrájenou kořenovou zeleninu (300g), obrané maso a vše krátce podusíme. Přisypeme nasekanou petrželku (nebo pažitku), ochutíme solí, pepřem a necháme mírně prochladnout.
  • 4
    Nudlové těsto vyválíme a rozkrájíme na stejně velké čtverečky, které naplníme připravenou směsí. Vaříme v osolené vodě asi 3 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.