Domácí roštěnky
50 min.
Ingredience
- 6plátkůHovězí roštěná plátky M.B.
- 500mililitrůKompot broskvový
- 3kusySýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Vápník
151 mg
Postup přípravy
- 1Roštěnky velmi lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Vhodnou mísu vymažeme olejem a na dno položíme plátek roštěnky, potřeme olejem a položíme další plátek, opět potřeme a stejně pokračujeme u všech plátků. Necháme v chladu odležet nejlépe do druhého dne.
- 3Roštěnky potom smažíme na pánvi a po usmažení je urovnáme na vymazaný pekáček těsně vedle sebe.
- 4Na každou roštěnku položíme polovinu kompotované broskve a na ni polovinu hermelínu (sýr rozkrojíme podélně). Upevníme párátkem nebo jehlou.
- 5Pokrm zapékáme v předem vyhřáté troubě asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.