Domácí rybí vývar

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pod studenou tekoucí vodou opláchneme rybí kosti.
  • 2
    Rozpustíme v hrnci máslo, opečeme nakrájený pórek, cibuli, žampiony, petržel, fenykl, přidáme rybí kosti a chvíli necháme prohřát. Zastříkneme bílým vínem, pomalu víno vyvaříme a poté zalijeme studenou vodou. Přivedeme k varu a ztlumíme.
  • 3
    Vložíme bouquet garni, plátky citronu, pepř, necháme 25 minut táhnout.
  • 4
    Nakonec vývar scedíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.