Domácí zelená kari pasta

41 min.
Thajsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
1 g
Cukr
999 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citronovou trávu nakrájíme na tenké plátky. Přidáme limetkovou šťávu a 30 minut vaříme na mírném plameni.
  • 2
    Na druhé pánvi minutu nasucho opékáme pepř, koriandr a kmín. Odstavíme a necháme vychladit. Poté to přidáme k citronové trávě a vše dáme do mixéru. Přidáme i zbylé ingredience – oloupaný česnek, chilli papričku zbavenou semínek, šalotky, oloupaný a nahrubo nasekaný zázvor, koriandr, krevetovou pastu (pokud ji neseženete, nevadí) a slunečnicový olej.
  • 3
    Vše rozmixujeme dohladka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.