Dresink s dijonskou hořčicí, česnekem a bazalkou

10 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
55 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
100 mg
Cukr
27 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný česnek (2 střední stroužky nebo 1 velký) a několik omytých lístků čersvé bazalky velmi drobně pokrájíme a dáme do mísy. Přidáme 2 lžičky dijonské hořčice, čerstvě pomletý černý pepř, mořskou sůl, 0.5 lžíce vinného octa a 3 lžíce oleje extra panenského. Vše důkladně vyšleháme ruční metličkou. Misku s dresinkem před upotřebením necháme "odpočinout" cca 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.