Dresink s hrubou hořčicí a kaparami podle Ramsaye

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
75 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
33 mg
Cukr
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozšleháme olivový olej s bílým vinným octem, přidáme hořčici a zamícháme. Z nakládaných kaparů v octě vymačkáme přebytečnou tekutinu a vmícháme je do dresinku, který pak dle chuti osolíme mořskou solí a okořeníme čerstvě mletým pepřem.
  • 2
    Hotový dresink přelijeme do skleněné dobře uzavíratelné nádoby, ve které vydrží ve spíži téměř neomezenou dobu. Před použitím vždy řádně protřepeme.
  • 3
    Tento dresink je vhodný na salát z nových brambor a na některé druhy mořských ryb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.