Drobenkový koláč s broskvemi

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
22 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
8 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem. Broskve a višně zbavíme pecek. Broskve nakrájíme na plátky, společně s višněmi dáme do zapékací mísy. Vymačkáme šťávu z pomerančů, smícháme ji s nastrouhaným zázvorem, medem, škrobem a přimícháme do ovoce. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.
  • 2
    Cukr, mouku, oříšky, vločky másla prohněteme na drobenku, kterou rozložíme na ovoce a vložíme zpátky do trouby. Pečeme ještě dalších 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.