Droždí s vejci a ovesnými vločkami
25 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůDroždí
- 30gramůMáslo čerstvé
- 80gramůOvesné vločky
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ovesné vločky spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí osmažíme na másle dorůžova. Přidáme droždí a za stálého míchání je osmahneme, až bude vonět. Osolíme, vlijeme rozšlehaná vejce, zamícháme a necháme ztuhnout.
- 2Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.