Drožďová polévka z bujónu

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
488 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli drobně nasekáme a v hrnci na rozpáleném sádle zpěníme. Do cibule rozdrobíme droždí, za stálého míchání rozpustíme. Rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, vložíme bujón, mícháme do usmažení vajíček. Zalijeme vodou, dobře rozkvedláme a povaříme 10 minut.
  • 2
    Uvařenou polévku rozdělíme do jednotlivých polévkových misek. Porce posypeme nasekanou petrželkou kudrnkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.