Drůbeží játra a srdíčka na cibulce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
31 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
742 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží srdíčka očistíme, rozřízneme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě.
  • 2
    Drůbeží játra očistíme, opláchneme, krátce ovaříme a slijeme.
  • 3
    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku dorůžova, přidáme prosátou mouku, osmahneme, zalijeme odvarem za srdíček a vodou, rozšleháme, přidáme pepř, kmín a rajčatový protlak. Alespoň 10 minut vaříme.
  • 4
    Do vzniklé šťávy vložíme uvařená srdíčka a ovařená játra a dodusíme je doměkka.
  • 5
    Před koncem dušení pokrm podle potřeby přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.