Drůbeží játra a srdíčka na slanině

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
647 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží srdíčka očistíme, rozřízneme a spolu s očištěnými játry opláchneme, krátce spaříme horkou vodou a scedíme.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme do zlatavé barvy na slanině nakrájené na kostičky a částečně roztavené, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vodou a dobře prošleháme.
  • 3
    Uvedeme do varu, přidáme kmín, pepř, srdíčka a dusíme.
  • 4
    Když jsou srdíčka téměř měkká, přidáme spařená játra a vše dodusíme doměkka.
  • 5
    Před koncem dušení pokrm podle potřeby osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.