Drůbeží játra na cibulce (minutka)

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
414 mg
Cukr
853 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a poté je nakrájíme na větší kousky.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme játra, okmínujeme je a opepříme. Maso opečeme a krátce pod poklicí podusíme.
  • 3
    Nakonec udušená játra mírně osolíme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.