Drůbeží játra na víně zapečená s vejci

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
65 mg
Cukr
515 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží játra, očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno, zapékací mísu vytřeme 20 g másla.
  • 2
    Na zbylém másle ze všech stran osmažíme játra, podlijeme je vínem a dusíme, až se víno vydusí.
  • 3
    Játra vložíme do zapékací mísy, urovnáme, na ně rozklepneme vejce, lehce je osolíme a poprášíme mletou paprikou. V předehřáté troubě zapečeme.
  • 4
    Směs podáváme posypanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.