Drůbeží játra restovaná se šlehačkou
40 min.
Ingredience
- 600gramůJátra drůbeží
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 4lžíceKečup
- 120mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Játra omyjeme, necháme okapat, rozkrájíme na stejné kousky.
- 2V rendlíku zpěníme na oleji drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní játra, která ze všech stran orestujeme. Poté je opepříme, osolíme a chvilku dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme kečup a chvilku prohříváme. Poté vmícháme šlehačku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.