Drůbeží játra se žampiony
35 min.
Ingredience
- 600gramůJátra drůbeží
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kusPórek
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaSolamyl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1šálekVoda pitná
- 1lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na rozpáleném oleji rychle osmahneme očištěná, na kousky nakrájená játra.
- 2Přebytečný tuk z pánve sebereme, přidáme očištěné, nakrájené papriky, pórek a žampiony. Vše orestujeme, zalijeme vodou (trochu si necháme stranou) a povaříme asi 2 minuty.
- 3Potom přilijeme solamyl rozmíchaný v troše vody a pokrm ochutíme sójovou omáčkou a pepřem. Krátce povaříme a nakonec podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.