Drůbeží játra zapečená s vejci
38 min.

Ingredience
- 800gramůJátra drůbeží
- 2kusyCibule
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceOlej rostlinný
- 400mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 6kusůVejce slepičí
- 1lžičkaMajoránka
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
32 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
967 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Drůbeží játra opláchneme, necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, zapékací mísu vymažeme olejem. Na másle zpěníme 1 cibuli, přidáme játra, orestujeme, osolíme, opepříme, přeložíme do zapékací mísy a posypeme majoránkou.
- 2V pivu rozšleháme vejce, játra přelijeme pivem, posypeme druhou nakrájenou cibulí a pečeme v předehřáté troubě zhruba 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.