Drůbeží krém s chřestem
35 min.
Ingredience
- 300gramůKuřecí prsa
- 800mililitrůRýžová kaše
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůChřest zelený
- 250mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 100mililitrůVývar drůbeží
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut. Scedíme, přilijeme 50 ml smetany, vývar a rozmixujeme. Rozmixovanou hmotu vmícháme do rýžové kaše, ochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme zbylou smetanu.
- 2Chřest pokrájíme na slabé proužky a lehce orestujeme na másle.
- 3Do talíře nalijeme drůbeží krém a na povrchu ozdobíme několika proužky orestovaného chřestu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.