Drůbeží krém s chřestem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut. Scedíme, přilijeme 50 ml smetany, vývar a rozmixujeme. Rozmixovanou hmotu vmícháme do rýžové kaše, ochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme zbylou smetanu.
  • 2
    Chřest pokrájíme na slabé proužky a lehce orestujeme na másle.
  • 3
    Do talíře nalijeme drůbeží krém a na povrchu ozdobíme několika proužky orestovaného chřestu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.