Drůbeží krém s rýží a hráškem

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůKuřecí prsa
    • 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 800mililitrůRýžová kaše
    • 150gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
    • 1litrVývar drůbeží
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
13 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží maso uvaříme 30 minut v osolené vodě. Scedíme, přidáme trochu vývaru, 2 lžíce smetany a vše rozmixujeme. Vmícháme do rýžové kaše, naředíme zbylým vývarem, dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme zbylou smetanu.
  • 2
    Do talíře dáme 1 lžíci hrášku a přelijeme horkým drůbežím krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.