Drůbeží krém s rýží a hráškem
40 min.
Ingredience
- 300gramůKuřecí prsa
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800mililitrůRýžová kaše
- 150gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1litrVývar drůbeží
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
13 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Drůbeží maso uvaříme 30 minut v osolené vodě. Scedíme, přidáme trochu vývaru, 2 lžíce smetany a vše rozmixujeme. Vmícháme do rýžové kaše, naředíme zbylým vývarem, dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme zbylou smetanu.
- 2Do talíře dáme 1 lžíci hrášku a přelijeme horkým drůbežím krémem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.