Drůbeží maso s bílým pepřem a zázvorem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží maso (nejlépe prsa) nakrájíme na kousky a opepříme ho, přidáme strouhaný zázvor, chilli papričku nakrájenou na tenká kolečka, kari koření, sůl a solamyl. Vše spolu promícháme a necháme uležet nejméně 12 hodin.
  • 2
    Naložené kuřecí maso prudce orestujeme ve wok pánvi na másle a olivovém oleji, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a znovu orestujeme. Jako další přidáme jablko nakrájené na čtvrtky nebo větší kousky a pár minut restujeme. Potom pánev se směsí dáme stranou ze sporáku a nalijeme do ní kokosové mléko. Vše ještě promícháme a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.