Drůbeží nádivka s panádou

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
16 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do horkého mléka namočíme bílý chléb, osolíme, necháme chvíli nasáknout a vylijeme na rozpálenou pánev. Vysoušíme za občasného promíchání tak dlouho, až vznikne jemné těsto - panáda. Pánev odstavíme.
  • 2
    K mletému předem uvařenému slepičímu masu přidáme bílky, vychladlou panádu, špetku mletého muškátového oříšku, osolíme a opepříme. Nejlépe rukama vypracujeme hladké těsto. Dáme na 1/2 hodiny do lednice.
  • 3
    Teprve nyní pomalu do nádivky vpracujeme smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.