Drůbeží salát s hříbky
30 min.
Ingredience
- 1špetkaCukr moučkový
- 30gramůCibule
- 200gramůDrůbeží maso vařené
- 50gramůHouby nakládané
- 100gramůMajonéza
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 1kusJablka
- 5gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vařené drůbeží maso nakrájíme na menší kostičky, nakládané hříbky na plátky, cibuli nadrobno a oloupané a jádřince zbavené jablíčko na srpečky. Všechny suroviny spolu promícháme a do salátu vmícháme majonézu, kterou jsme ochutili citronovou šťávou, solí, pepřem, špetkou cukru a posekanou petrželkou.
- 2Salát necháme chvíli uležet a podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.