Drůbeží salát s hříbky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené drůbeží maso nakrájíme na menší kostičky, nakládané hříbky na plátky, cibuli nadrobno a oloupané a jádřince zbavené jablíčko na srpečky. Všechny suroviny spolu promícháme a do salátu vmícháme majonézu, kterou jsme ochutili citronovou šťávou, solí, pepřem, špetkou cukru a posekanou petrželkou.
  • 2
    Salát necháme chvíli uležet a podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.