Drůbeží vývar s hráškem a těstovinami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
5 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké pánvi rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou slaninu, celer a cibuli. Za stálého míchání smažíme 5 minut.
  • 2
    Přisypeme hrášek a necháme 4 minuty povařit. Přimícháme rajčatový protlak a petržel.
  • 3
    Poté přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Přikryjeme poklicí a necháme 10 minut probublávat.
  • 4
    Mezitím si nakrájíme plátky lasagní na 2 cm velké čtverečky.
  • 5
    Polévku podle chuti dokořeníme, přidáme lasagne a vaříme 3 minuty, až jsou těstoviny hotové. Nakonec přimícháme nakrájenou šunku. Parmezán podáváme na dochucení zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.