Drůbky na paprice

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
32 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné drůbky opereme, cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme drůbky, krátce orestujeme, zaprášíme moukou, mletou paprikou, přidáme špetku pálivé papriky, promícháme s tukem, přilijeme rajčatový protlak a podlijeme vývarem. Osolíme, opepříme a povaříme 20 minut. Tekutina se částečně odpaří. Přimícháme sladkou smetanu a dovaříme.
  • 3
    Drůbky s omáčkou rozdělíme na talíře a doplníme vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.