Dušená kapusta s jablky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu rozdělíme na čtvrtky a krátce povaříme bez pokličky v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na sádle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky pokrájenou kapustu a také na nudličky rozkrájená, oloupaná jablka bez jádřinců. Osolíme, opepříme a společně podusíme, během dušení pokrm mírně osladíme.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k pečením nebo k vařenému hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.