Dušená kapusta s těstovinami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
3 g
Vápník
260 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na 1 lžíci oleje osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkkou kapustu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše vody a krátce povaříme.
  • 3
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 4
    Do těstovin vmícháme zbylý olej, podušenou kapustu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.