Dušená kedlubna
35 min.

Ingredience
- 200gramůKedlubna
- 5gramůMáslo čerstvé
- 5lžicVoda pitná
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou, dokud kedlubna nezměkne a tekutina se téměř neodpaří.
- 2Podušenou kedlubnu osladíme a vmícháme do ní nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.