Dušená kedlubna s pórkem a fazolkami
40 min.
Ingredience
- 100gramůKedlubna
- 100gramůPórek
- 100gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou kedlubnu a očištěný pórek nakrájíme na kousky a smícháme se scezenými fazolkami. Vše osolíme a dusíme na másle doměkka.
- 2Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.