Dušená locika se šťávou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka, karotku také na kolečka, slaninu na nudličky, petrželku posekáme, lociky pokrájíme nahrubo.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme slaninu a půl minuty restujeme. Přidáme cibuli s karotkou, opět chvilku orestujeme a nyní přidáme lociky a petrželku. Osolíme a opepříme. Chvilku podusíme a celou pánev překlopíme do pekáče. Podlijeme trochou vývaru, pekáč zakryjeme a vložíme do trouby. Vaříme 15 minut, pekáč odkryjeme, zahustíme solamylem a pár minut odkryté povaříme, aby šťáva zhousla.
  • 3
    Podáváme k pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.