Dušená mrkev s celerem a fenyklem

28 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vlijeme vývar. Přidáme očištěnou, podélně rozpůlenou mrkev nakrájenou na 5cm dlouhé kousky, řapíkatý celer nakrájený na kousky, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a očištěný, na plátky nakrájený fenykl. Zeleninu zvolna vaříme pod pokličkou asi 15 minut doměkka.
  • 2
    Potom pokličku odstraníme a vaříme ještě 2-3 minuty. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme kousek másla.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.